New Forums

Official forum for the Chipmunk2D Physics Library.
Post Reply
User avatar
AndyKorth
Site Admin
Posts: 36
Joined: Wed Aug 15, 2007 3:56 pm

New Forums

Post by AndyKorth »

Hi Folks,

We've moved the forums to their new home at chipmunk-physics.net. We've also upgraded to the latest version of phpBB3 and added a new website.

Let me know if you have any problems with the new forum setup.

-Andy
User avatar
slembcke
Site Admin
Posts: 4164
Joined: Tue Aug 14, 2007 7:13 pm
Contact:

Re: New Forums

Post by slembcke »

We did lose the last couple days worth of posts. I apologize for that. It was a lot of work to get everything upgraded from the ancient version of PHPBB that I was using before. :(
Can't sleep... Chipmunks will eat me...
Check out our latest projects! -> http://howlingmoonsoftware.com/wordpress/
diegoreymendez
Posts: 2
Joined: Tue Jun 28, 2011 8:03 am
Contact:

Re: New Forums

Post by diegoreymendez »

AndyKorth wrote:Hi Folks,

We've moved the forums to their new home at chipmunk-physics.net. We've also upgraded to the latest version of phpBB3 and added a new website.

Let me know if you have any problems with the new forum setup.

-Andy
I can't get the search field to work. It seems not to be getting any matches at all.

Regards,
Diego
User avatar
AndyKorth
Site Admin
Posts: 36
Joined: Wed Aug 15, 2007 3:56 pm

Re: New Forums

Post by AndyKorth »

Thanks for the report, Diego. I looked into it and changed some search settings. It seems to be working now for me. Let me know if there are any problems with it.
diegoreymendez
Posts: 2
Joined: Tue Jun 28, 2011 8:03 am
Contact:

Re: New Forums

Post by diegoreymendez »

AndyKorth wrote:Thanks for the report, Diego. I looked into it and changed some search settings. It seems to be working now for me. Let me know if there are any problems with it.
I can confirm it seems to be working just fine now.

Thanks,
Diego
simonz05
Posts: 1
Joined: Fri Jul 01, 2011 4:13 am
Contact:

Re: New Forums

Post by simonz05 »

You broke old links so please add a redirect rule to your .htaccess file. Try searching the the forum using google and you'll get my point.
User avatar
AndyKorth
Site Admin
Posts: 36
Joined: Wed Aug 15, 2007 3:56 pm

Re: New Forums

Post by AndyKorth »

Ah I see! Yep, I've fixed the rules so that works now. Thanks for pointing it out!

http://slembcke.net/forums/viewtopic.ph ... 1621#p7632

(I think all the topic and forum numbers hopefully stayed the same... a lot of the database stuff needed to be converted by hand.)
User avatar
AndyKorth
Site Admin
Posts: 36
Joined: Wed Aug 15, 2007 3:56 pm

Re: New Forums

Post by AndyKorth »

As a side note, I guess some browsers drop the anchor, but others don't. At least you'll get to the right topic.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 16 guests