New Forums

Official forum for the Chipmunk2D Physics Library.

New Forums

Postby AndyKorth » Mon Jun 27, 2011 1:55 pm

Hi Folks,

We've moved the forums to their new home at chipmunk-physics.net. We've also upgraded to the latest version of phpBB3 and added a new website.

Let me know if you have any problems with the new forum setup.

-Andy
User avatar
AndyKorth
Site Admin
 
Posts: 36
Joined: Wed Aug 15, 2007 3:56 pm

Re: New Forums

Postby slembcke » Mon Jun 27, 2011 3:41 pm

We did lose the last couple days worth of posts. I apologize for that. It was a lot of work to get everything upgraded from the ancient version of PHPBB that I was using before. :(
Can't sleep... Chipmunks will eat me...
Check out our latest projects! -> http://howlingmoonsoftware.com/wordpress/
User avatar
slembcke
Site Admin
 
Posts: 4164
Joined: Tue Aug 14, 2007 7:13 pm

Re: New Forums

Postby diegoreymendez » Tue Jun 28, 2011 8:09 am

AndyKorth wrote:Hi Folks,

We've moved the forums to their new home at chipmunk-physics.net. We've also upgraded to the latest version of phpBB3 and added a new website.

Let me know if you have any problems with the new forum setup.

-Andy


I can't get the search field to work. It seems not to be getting any matches at all.

Regards,
Diego
diegoreymendez
 
Posts: 2
Joined: Tue Jun 28, 2011 8:03 am

Re: New Forums

Postby AndyKorth » Tue Jun 28, 2011 9:58 am

Thanks for the report, Diego. I looked into it and changed some search settings. It seems to be working now for me. Let me know if there are any problems with it.
User avatar
AndyKorth
Site Admin
 
Posts: 36
Joined: Wed Aug 15, 2007 3:56 pm

Re: New Forums

Postby diegoreymendez » Tue Jun 28, 2011 10:26 am

AndyKorth wrote:Thanks for the report, Diego. I looked into it and changed some search settings. It seems to be working now for me. Let me know if there are any problems with it.


I can confirm it seems to be working just fine now.

Thanks,
Diego
diegoreymendez
 
Posts: 2
Joined: Tue Jun 28, 2011 8:03 am

Re: New Forums

Postby simonz05 » Fri Jul 01, 2011 4:15 am

You broke old links so please add a redirect rule to your .htaccess file. Try searching the the forum using google and you'll get my point.
simonz05
 
Posts: 1
Joined: Fri Jul 01, 2011 4:13 am

Re: New Forums

Postby AndyKorth » Fri Jul 01, 2011 10:42 am

Ah I see! Yep, I've fixed the rules so that works now. Thanks for pointing it out!

http://slembcke.net/forums/viewtopic.ph ... 1621#p7632

(I think all the topic and forum numbers hopefully stayed the same... a lot of the database stuff needed to be converted by hand.)
User avatar
AndyKorth
Site Admin
 
Posts: 36
Joined: Wed Aug 15, 2007 3:56 pm

Re: New Forums

Postby AndyKorth » Fri Jul 01, 2011 10:51 am

As a side note, I guess some browsers drop the anchor, but others don't. At least you'll get to the right topic.
User avatar
AndyKorth
Site Admin
 
Posts: 36
Joined: Wed Aug 15, 2007 3:56 pm


Return to Chipmunk2D Physics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron