Page 1 of 1

Trouble to install and start using chipmunk with MSVS2010

PostPosted: Tue Apr 01, 2014 11:20 am
by Fabio Santana
Hi,
I am a beginner in ChipMunk. So take it easy.

I use Visual Studio 2010, and i can't start Chipmunk.
I downloaded the file Chipmunk-6.2.1, but i dont know how to include it in Visual Studio 2010.


Can someone explain to me all the steps to start using the chipmunk?

Re: Trouble to install and start using chipmunk with MSVS201

PostPosted: Tue Apr 01, 2014 3:45 pm
by aisman
on VS 2010 open the solution:
<Chipmunk2D folder>\msvc\vc10\demo\demo.sln

start build and all should be compile

Re: Trouble to install and start using chipmunk with MSVS201

PostPosted: Thu May 08, 2014 2:18 pm
by Fabio Santana
Aisman,
Thanks for ansering me.

I did this:
"
on VS 2010 open the solution:
<Chipmunk2D folder>\msvc\vc10\demo\demo.sln

start build and all should be compile
"

And i hoped that all 'External Dependences' presents in 'demo' would appear on my project.

But not all 'External Dependences' appear on my project. Only some files are included. :cry:

When I try to build the "hello world" the MSVS2010 not recognize the commands of chipmunk.

Re: Trouble to install and start using chipmunk with MSVS201

PostPosted: Wed Apr 08, 2015 2:17 am
by shamonde
I downloaded the file Chipmunk-6.2.1, but i dont know how to include it in Visual Studio 2010.

Re: Trouble to install and start using chipmunk with MSVS201

PostPosted: Thu Apr 09, 2015 11:40 pm
by aisman
look at this path:
Code: Select all
<Chipmunk_6.2.1 folder>\msvc\vc10\demo\demo.sln