Error in Building chipmunk.sln file

Discuss any Chipmunk bugs here.

Error in Building chipmunk.sln file

Postby mayank » Tue Nov 27, 2012 6:13 am

Hi

I have downloaded the latest chipmunk library (v6.1.2) from the site and downloaded it.

I am using Visual C++ 2010. I dont understand why am I getting all these errors, I have seen the related posts but nothing helped.

The errors that I am getting are Syntax erros in cpVect.h and in chipmunk_types.h

Let me know how can I get rid of these errors. :x

Thanks
Mayank
mayank
 
Posts: 3
Joined: Tue Nov 27, 2012 5:38 am

Re: Error in Building chipmunk.sln file

Postby slembcke » Tue Nov 27, 2012 10:15 am

What are the errors?
Can't sleep... Chipmunks will eat me...
Check out our latest projects! -> http://howlingmoonsoftware.com/wordpress/
User avatar
slembcke
Site Admin
 
Posts: 4164
Joined: Tue Aug 14, 2007 7:13 pm

Re: Error in Building chipmunk.sln file

Postby mayank » Wed Nov 28, 2012 12:43 am

Hi

I am getting a total of 2958 errors in these two files chipmunk_types.h and cpVect.h

Can't paste all the errors but still here are a few errors :: http://pastebin.com/usz2DgFr

Let me know how can I get rid of them and start using your library or provide me a complete tutorial on setting up your library for Visual Studio 2010 in Win7 coz I have tried all that is available on the net but nothing helped me get it to compile.

Thanks
Mayank
mayank
 
Posts: 3
Joined: Tue Nov 27, 2012 5:38 am


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron