Build error- libChipmunkPro-iPhone.a(ChipmunkImageSampler.o)

Discuss any Chipmunk bugs here.

Build error- libChipmunkPro-iPhone.a(ChipmunkImageSampler.o)

Postby cjhorton » Wed May 02, 2012 6:02 am

I am getting the following error in xcode 4.32 when building Chipmunk Pro with Cocos2d v 2 rc1.

Undefined symbols for architecture i386:
"_CGImageSourceCreateWithURL", referenced from:
+[ChipmunkImageSampler loadImage:] in libChipmunkPro-iPhone.a(ChipmunkImageSampler.o)
"_CGImageSourceCreateImageAtIndex", referenced from:
+[ChipmunkImageSampler loadImage:] in libChipmunkPro-iPhone.a(ChipmunkImageSampler.o)
ld: symbol(s) not found for architecture i386
clang: error: linker command failed with exit code 1 (use -v to see invocation)

Has anyone else had this problem?
cjhorton
 
Posts: 11
Joined: Fri Mar 30, 2012 11:04 pm

Re: Build error- libChipmunkPro-iPhone.a(ChipmunkImageSample

Postby slembcke » Wed May 02, 2012 9:50 am

The ImageIO framework is missing from your project.
Can't sleep... Chipmunks will eat me...
Check out our latest projects! -> http://howlingmoonsoftware.com/wordpress/
User avatar
slembcke
Site Admin
 
Posts: 4164
Joined: Tue Aug 14, 2007 7:13 pm

Re: Build error- libChipmunkPro-iPhone.a(ChipmunkImageSample

Postby cjhorton » Wed May 02, 2012 4:03 pm

slembcke wrote:The ImageIO framework is missing from your project.


Yup, that was definitely it =) Thanks!
cjhorton
 
Posts: 11
Joined: Fri Mar 30, 2012 11:04 pm


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron